JALOEZIEËN

*** A-KWALITEIT ***

GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES VOOR ONZE SMARTFIT SYSTEMEN

HET ZIT IN DE DETAILS

Houtenshutters.be wij maken uw houten jaloezieën of lamellen af tot in detail. Kies voor een houtlook of voor de gelakte versie. Speel met de kleuren ladderband voor een decoratief en opvallend resultaat.

PASSEND OP MAAT

Onze houten jaloezieën op maat zijn in de volgende breedtes beschikbaar: 25, 50 of 65mm en tot een maximum lengte van 345 mm (xxl versie lindehout).
Bamboe is verkrijgbaar tot maximum lengtes van 3000 mm (xl versie). U kan kiezen uit meer dan 46 kleuren.

NATUURLIJK EFFECT

Prachtige natuurlijke houtnerven of een geschilderde look in trendy of felle kleuren. Zowel verkrijgbaar in Lindehouten, bamboe of populierenhout.
Afgewerkt met of zonder ladderend volledig naar wens.

VERTICALE LAMELLEN

Nieuw!!!

Verticale lamellen zonwerend. Houd 77% van de warmte buiten. Lichtdoorlatend langs de binnenzijde. Uniek in België!

GRATIS OPMETING

De specialisten van Houtenshutters.be® helpen u zoeken naar de perfecte look voor uw woning, winkel en kantoor en dit in heel Belgie en Nederland. Contacteer ons voor meer inlichtingen en voor uw houten jaloezieen op maat.

Contact Kristof

+32494683343

KLEURENPALET

Onze perfect gefabriceerde houten jaloezieën op maat zorgen voor een flexibele lichtregeling en zijn beschikbaar in talrijke kleuren en maten.
We hebben meer dan 30 kleuren in ons assortiment en dit zowel in Bamboe als lindehout.
Verkies je mat of satin natuurlijke houtstructuur of een laminaat look? Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar.

5 JAAR GARANTIE

Bij Omwille van eigen productie in Europa kunnen we bij Houtenshutters.be® De beste kwaliteit garanderen en om die reden kunnen wij dan ook 2/5 jaar fabrieksgarantie geven. Contacteer ons voor meer inlichtingen.
Contact Kristof
Kristof@houtenshutters.be
Houten shutters, jaloezieën/lamellen beter maakt deel uit van Krsconcept.be, een bedrijf met 19 jaar ervaring in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig inrichten en renoveren van uw woning, kantoor of winkel.
Met ons NIEUW assortiment houten lamellen of houten jaloezieen op maat gaan wij een stapje verder in detail en afwerking. U gaat voor een totaalrenovatie groot of klein?
Houtenshutters.be/Krsconcept helpt u graag verder. U kan bij ons terecht met al uw vragen via e-mail info@krsconcept.be of via de linken hierboven.
Houten shutters.be is gelegen in 3590 Diepenbeek (Limburg), wij doen plaatsingen en opmetingen over heel België & Nederland.
Chatten op Whatsapp
1
Welkom bij Houtenshutters.be!

Waar kan ik je mee helpen?