RAAMDECORATIE OP MAAT

OVER ONS

Houtenshutters.be maakt deel uit van krsconcept.be uw specialist in interieurinrichting, opgestart door Kristof Ruymen in 2001 met als voornaamste activiteit schilderwerken. Die activiteiten werden in de loop der jaren verder uitgebreid. Wij zijn sterk in interieurinrichting met passend maatwerk voor elke situatie. Met meer dan 19 jaar ervaring weten wij wat perfect bij u past. Met ons assortiment houten shutter jaloezieën, (rol)gordijnen en lamellen doorkruisen wij het hele land van Diepenbeek, Hasselt, Kortessem, Tongeren, Bilzen, Genk tot ver daar buiten. Wij zijn uw nr. 1 specialist in Belgie & Nederland. Onze jaloezieën worden volledig op maat geproduceerd in Europa.

INTERIEURINRICHTING OP MAAT

Misschien heb je zelf al een duidelijk idee over hoe je interieur er zou moeten uitzien.
Een mooi interieur betekent voor ieder van ons iets anders, we hebben allemaal andere wensen en noden en daarom is elk advies persoonlijk en uniek. Wat kan je van ons verwachten? Ik denk samen met jou na over de vormgeving van je interieur, zo beperkt of uitgebreid als je zelf wilt, zonder enige verplichting. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik graag naar je behoeften en zo gaan we met al deze informatie aan de slag en zorgen we voor het interieur van uw dromen en dit met zowel een groot als een klein budget.

(INTERIEUR) ARCHITECTEN & PROJECTENONTWIKKELAARS

Houtenshutters.be/krsconcept is er ook voor de professional. Bent u hotel of restaurant bezitter, projectontwikkelaar of architect, … Houtenshutters.be helpt u graag bij het realiseren van de finishing touch elk project. Wij werken dan ook nauw samen met onze leverancier en staan open voor het creëren van op maat gemaakte mogelijkheden en kleurtoepassingen die nooit eerder gezien zijn.

ONS HOUTENSHUTTERS.BE TEAM STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR

Kristof R.

Martine C.

Anne B

Chatten op Whatsapp
1
Welkom bij Houtenshutters.be!

Waar kan ik je mee helpen?