Houten jaloezieën

Houten jaloezieën
Houten shutters
Aluminium jaloezieën
Verticale lamellen
Rolgordijnen
Pleated blinds

JALOEZIEËN

*** A-KWALITEIT ***

GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES ALUMINIUM JALOEZIEËN

RUIME COLLECTIE

Aluminium jaloezieën passen bij ieder interieur. Kies uit onze prachtige collectie met meer dan 46 verschillende kleuren. Ga voor een matte, satijn of hoogglans versie afgewerkt met of zonder ladderband.

RUIME KEUZE

Aluminium jaloezieën op maat zijn beschikbaar in 16, 25, 50 of 70mm en tot een maximum breedte van 4000 mm 
Laat u inspireren door de ruime keuze en vraag een offerte op maat.

STRAK EFFECT

Aluminium is in tegenstelling dan hout tijdloos strak en modern. Maak de beleving anders, kies de bovenbak afgewerkt met koof zo ben je zeker dat de strakheid en gezelligheid van aluminium jaloezieën meer tot zijn recht komt.

GRATIS OPMETING

De specialisten van Houtenshutters.be® helpen u zoeken naar de perfecte look voor uw woning, winkel en kantoor en dit in heel Belgie en Nederland. Contacteer ons voor meer inlichtingen en voor uw houten jaloezieen op maat.

Contact Kristof

+32494683343

KLEURENPALET

Onze perfect gefabriceerde houten jaloezieën op maat zorgen voor een flexibele lichtregeling en zijn beschikbaar in talrijke kleuren en maten.
We hebben meer dan 30 kleuren in ons assortiment en dit zowel in Bamboe als lindehout.
Verkies je mat of satin natuurlijke houtstructuur of een laminaat look? Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar.

5 JAAR GARANTIE

Bij Omwille van eigen productie in Europa kunnen we bij Houtenshutters.be® De beste kwaliteit garanderen en om die reden kunnen wij dan ook 2/5 jaar fabrieksgarantie geven. Contacteer ons voor meer inlichtingen.
Contact Kristof
Kristof@houtenshutters.be
Houten shutters, jaloezieën/lamellen beter maakt deel uit van Krsconcept.be, een bedrijf met 19 jaar ervaring in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig inrichten en renoveren van uw woning, kantoor of winkel.
Met ons NIEUW assortiment houten lamellen of houten jaloezieen op maat gaan wij een stapje verder in detail en afwerking. U gaat voor een totaalrenovatie groot of klein?
Houtenshutters.be/Krsconcept helpt u graag verder. U kan bij ons terecht met al uw vragen via e-mail info@krsconcept.be of via de linken hierboven.
Houten shutters.be is gelegen in 3590 Diepenbeek (Limburg), wij doen plaatsingen en opmetingen over heel België & Nederland.
Chatten op Whatsapp
1
Welkom bij Houtenshutters.be!

Waar kan ik je mee helpen?