Inspiratie

Houten jaloezieën op maat

Bij Houtenshutters.be kan je perfect je eigen raamdecoratie samenstellen, precies zoals jij het wil? Het voordeel van jaloezieën op maat is dat je zelf de keuze hebt uit diverse lamel breedtes afgewerkt met of zonder ladderband. Kies je bediengswijze zowel links, rechts of gesplitst. Je kan zelfs een andere kleur koord of ladderband kiezen uit ons groot assortiment accesoires. Kies bijvoorbeeld zelf de bedieningsknop in hout of aluminium. Zelfs de schaafsteunen zijn in 3 diverse kleuren te krijgen ( zilver, wit of zwart). Houtenshutters uw jaloezieën speciaalzaak 100% op maat. Onze jaloezieën zijn volledig ontworpen in Europa en voldoen volledig aan de Europese wetgeving in verband met kinderveiligheid.

 

Kies voor jaloezieën in hout of aluminium

De horizontale jaloezieën heb je bij houtenshutters in twee varianten: houten en aluminium jaloezieën.

Houten Jaloezieën : beschikbaar in vier diverse maten, 25mm, 50mm, 63mm en 90mm

Aluminium Jaloezieën : beschikbaar in vier diverse maten, 16mm, 25mm, 50mm en 70mm

Houten jaloezieën zijn heel populair geworden. Je komt ze overal op straat tegen, zelfs in elk woonmagazine of tv-programma(Big brother 2021/2022). Door hun tijdloos karakter blijven ze vooral stijlvol en stralen ze heel veel warme en gezelligheid uit, het natuurlijke effect van hout past dan ook in elk interieur. Houten jaloezieën zijn ontworpen om zelfs grote raampartijen te voorzien van een warm karakter. Ze kunnen tot wel 3450 mm breed besteld worden. Hou wel rekening niet elk raam is geschikt voor het gebruik hiervan.

Aluminium jaloezieën zijn volop in opkomst. Het beeld van blinkend aluminium met lamellen van 25mm is al even uit de picture. Het ontwerp is meer verfijnd en de lamellen zijn in heel wat breedtes beschikbaar. De keuze voor aluminium 50mm afgewerkt met ladderband is dan ook een echte hipe aan het worden. Voordelen ze gaan zelfs tot 4000mm breed en zijn beter geschikt voor badkamers en vochtige ruimtes. Andere voordelen is het gewicht, in verhouding bij hout is dit een echt lichtgewicht. De kleur variatie is enorm groot en beschikbaar in matte tinten.

 

Aankoop

Houten of aluminium jaloezieën hoeven niet altijd duur te zijn. Houtenshutters werkt zonder tussenhandel en besteld rechtstreeks bij de fabrikant. Het andere voordeel dat onze prijs zo voordelig maakt is dat wij geen dure winkelpanden of personeelskosten hebben, geen webshops, geen winkel, … .Hoe wij dan werken? Simpel vraag achter onze winkel aan huis service en wij komen gratis en vrijblijvend naar je toe. Wil jij de jaloezieën dan toch liever live zien! Dat boek je even een afspraak in onze toonzaal te Diepenbeek. Benieuwd welke jaloezieën geschikt zijn voor jouw raam? Contacteer ons, of vraag gratis onze winkel aan huis service.

 

Chatten op Whatsapp
1
Welkom bij Houtenshutters.be!

Waar kan ik je mee helpen?