info@houtenshutters.be

Gratis inmeten √ +32494683343

Bilzen, Belgium

Geweven hout

GRATIS EN VRIJBLIJVEND OPMETING VOOR WAVE GORDIJNEN

Uitgebreide collectie in onze showroom!

WAVE GORDIJNEN 16CM

Wave gordijnen stralen hun kracht uit door de mooie gelijkvormige plooi die meestal het mooiste valt in 16cm breedte. De plooi wordt gevormt door waverunners die aan mekaar verbonden zijn. De keuze hiervoor gaat best uit naar soepele stoffen die afgewerkt worden zonder zoom. Een echte eye-catcher voor je interieur. Voor meer info boek je gratis en vrijblijvend een afspraak via onderstaande knop.

CONFECTIE PERFECT OP MAAT

Voor elke woonwens vindt je bij Houtenshutters.be gordijnen. Kies voor confectie op maat zo heb je altijd een wave gordijn dat perfect past. Wij hebben de productie zelf in handen. Wavegordijnen zijn zeer gewild door de gelijklopende plooi , zowel geschikt in landelijke of moderne woonstijlen. Wij hebben een zeer ruime keuze aan hoge kwaliteitsvolle stoffen aan een aantrekkelijke prijs.

Gordijnen stoffen Bilzen

WAVE COLLECTIE

Wist u dat wij bij Houtenshutters.be ook hoogwaardige gordijnen maakten? Wij hebben een variatie van kleine tot grote merken zoals Ralph Lauren, Hermès, Pierre Cardin, … . Vraag achter ons aanbod! Kom op afspraak een kijkje nemen in onze toonzaal, of boek een gratis afspraak met onze winkel aan huis service.

Scroll naar boven
Chat openen
Welkom bij Houtenshutters.be!
Waar kan ik je mee helpen?
We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.