info@houtenshutters.be

Gratis inmeten √ +32494683343

Bilzen, Belgium

Verticale lamellen, ook wel eens verticale jaloezieën genoemd!

Shutter slaapkamer

Verticale jaloezieën!

Met verticale jaloezieën kiest u voor een praktische en eenvoudig te bedienen raamdecoratie met een strak en mooi uitzicht! Ze bestaan ​​al tientallen jaren en werden voorheen veel gebruikt in kantoorruimtes. Nu hebben ze hun opmars in de woonkamer veroverd. Ze bestaan ​​in talloze uitvoeringen van PVC tot stof en zelfs in aluminium. Verkrijgbaar in de breedtes 127, 89, 70, 52mm, ideaal voor extreem grote ramen tot 8 meter. Ook aan schuine zijden kunnen verticale jaloezieën worden gemonteerd. Wist u dat deze desgewenst ook elektrisch bediend kunnen worden.

Verticale jaloezieën hebben een moderne en strakke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in een enorme verscheidenheid aan texturen en kleuren en vormen door hun rechte lijnen een strakke natuur. De variatie in verschillende texturen maakt ze uitermate eenvoudig te gebruiken in verschillende woonstijlen. Toch past het in zowel moderne als klassieke interieurs. Kiest u voor stof, dan kiest u voor warmte en gezelligheid en kunt u kiezen uit meer dan honderd kleuren. PVC lamellen zijn voornamelijk verkrijgbaar in lichte tinten en aluminium lamellen hebben slechts enkele standaardkleuren. PVC en aluminium geven al een strakke uitstraling, maar ook een aangename sfeer.

Wanneer u bij woodenshutters.be de verticale jaloezieën of lamellen in de showroom komt bekijken, ziet u meestal eerst hoe het er hier uitziet. Maar logischerwijs komen wij liever bij u ter plaatse om te kijken wat bij uw woning past. Zo bent u zeker van de perfecte smaak en woonstijl, zodat u nooit hoeft te twijfelen of u in de showroom de juiste keuze heeft gemaakt, want u wilt toch iets in uw woning dat het beste bij uw interieur past?

Wist u dat verticale jaloezieën of lamellen ook geschikt zijn voor gebruik in de badkamer en keuken.

Onze stoffen verticale jaloezieën lamellen bestaan ​​ook in schimmel- en vochtwerende stoffen, ideaal voor badkamers of vochtige ruimtes. Wilt u liever geen stof, dan zijn de PVC verticale jaloezieën lamellen de beste optie in een badkamer.

Kortom, verticale jaloezieën lamellen zijn een echte aanwinst voor woonkamers, slaapkamers, badkamers, kantoren, etc. De tijd dat ze enkel in kantoren of burelen werden geplaatst, is al een paar jaar voorbij. Het leuke aan deze raamdecoratie is het lichtspel dat u zelf kunt regelen. U bepaalt zelf de lichtinval, sluit het, opent het naar links, naar rechts, u heeft enorm veel mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in lamellen voor verticale jaloezieën? Dan loont het zeker de moeite om u door ons te laten informeren. Kom op afspraak naar onze showroom in Diepenbeek of vraag gratis en vrijblijvend advies bij u thuis. Houtenshutters.be zoveel meer dan alleen jaloezieën

Scroll naar boven
Chat openen
Welkom bij Houtenshutters.be!
Waar kan ik je mee helpen?
We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.