Wood window design and more ...

*** A-KWALITEIT ***

Raambekleding op maat

HET ZIT IN DE DETAILS

Houtenshutters.be wij maken uw houten jaloezieën of lamellen af tot in detail. Kies voor een houtlook of voor de gelakte versie. Speel met de kleuren ladderband voor een decoratief en opvallend resultaat.

Raamdecoratie specialist

PASSEND OP MAAT

Onze houten jaloezieën op maat zijn in de volgende breedtes beschikbaar: 25, 50 of 65mm en tot een maximum lengte van 345 mm (xxl versie lindehout). Bamboe is verkrijgbaar tot maximum lengtes van 3000 mm (xl versie). U kan kiezen uit meer dan 46 kleuren.

NATUURLIJK EFFECT

Prachtige natuurlijke houtnerven of een geschilderde look in trendy of felle kleuren. Zowel verkrijgbaar in Lindehouten, bamboe of populierenhout. Afgewerkt met of zonder ladderend volledig naar wens.

HET ZIT IN DE DETAILS

Houtenshutters.be wij maken uw houten jaloezieën of lamellen af tot in detail. Kies voor een houtlook of voor de gelakte versie. Speel met de kleuren ladderband voor een decoratief en opvallend resultaat.

PASSEND OP MAAT

Onze houten jaloezieën op maat zijn in de volgende breedtes beschikbaar: 25, 50 of 65mm en tot een maximum lengte van 345 mm (xxl versie lindehout).
Bamboe is verkrijgbaar tot maximum lengtes van 3000 mm (xl versie). U kan kiezen uit meer dan 46 kleuren.

NATUURLIJK EFFECT

Prachtige natuurlijke houtnerven of een geschilderde look in trendy of felle kleuren. Zowel verkrijgbaar in Lindehouten, bamboe of populierenhout.
Afgewerkt met of zonder ladderend volledig naar wens.

VERTICALE LAMELLEN

Verticale lamellen zonwerend. Houd 77% van de warmte buiten. Lichtdoorlatend langs de binnenzijde. Uniek in België!

Op zoek naar raamdecoratie op maat? Bij houtenshutters.be bieden we de perfecte oplossing voor al je maatwerk raamdecoratie behoeften. Of je nu op zoek bent naar gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, of iets anders, wij zorgen ervoor dat je raamdecoratie perfect past bij jouw ramen en interieur.

Raamdecoratie op maat biedt talloze voordelen. Het zorgt ervoor dat je raamdecoratie naadloos aansluit op de afmetingen en vormen van je ramen, waardoor een prachtige en professionele afwerking wordt gegarandeerd. Of je nu grote ramen, ongewone raamvormen, of speciale eisen hebt, maatwerk raamdecoratie zorgt voor een perfecte pasvorm en functionaliteit.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste raamdecoratie op maat die voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. We bieden een breed scala aan materialen, stoffen, kleuren en patronen, zodat je de perfecte combinatie kunt vinden die past bij jouw interieur.

Chatten op Whatsapp
1
Welkom bij Houtenshutters.be!

Waar kan ik je mee helpen?