info@houtenshutters.be

Gratis inmeten √ +32494683343

Bilzen, Belgium

Verticale lamellen

De verticale lamellen lamellen bij Houtenshutters.be hebben zijn verkrijgbaar in volledig maatwerk. Wij hebben geen webshop maar wel een winkel aan huis service. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid eventueel om onze artikelen te bezichtigen in onze toonzaal. Wij leveren volledig maatwerk. Hier door kunnen wij de lamellen in de juiste hoogte of breedte afstellen en zullen deze perfect aan jouw persoonlijke wensen voldoen. Bij Houtenshutters.be kies je dan voor een uitgebreid maatwerk dat beschikbaar is in heel wat mogelijkheden. Verticale lamellen zijn geschikt voor extreem brede en hoge ramen en de toepassing in oneindig. Deze raamdecoratie valt super mooi bij ramen bij plaatsing zowel in de dag als op de dag. Deze lamellen geven een verticale zicht en zijn zeer elegant in uitzicht. Door de smalle lange lamel benadruk je de hoogte van de kamer en verhoog je dus het optische zicht. Het maatwerk kan perfect aansluiten in het kozijn of op het kozijn. De keuzes is enorm, Pvc lamellen, Aluminiumen lamellen, stoffen lamellen en zelfs houten lamellen. Wist jij dat verticale lamellen ook een isolerend effect hebben? De Structuur van onze varianten ziet er geraffineerd uit en zorgt voor mooi gefilterd licht in elke woon of kantoor omgeving. Benieuwd naar onze kleurtinten? Wij hebben een enorme keuze en dit zowel manueel of elektrisch gestuurd.

Varianten :

PVC lamellen 52, 70, 89 en 127 mm breed en in 63 verschillende kleuren beschikbaar. Aluminium lamellen 52, 70 en 89mm breed en in 31 kleuren beschikbaar. Stoffen lamellen in 89 en 127mm breed en in 280 kleuren beschikbaar. Wil je meer weten? Vraag dan achter onze winkel aan huis service of bezoek onze toonzaal in diepenbeek op afspraak.

De bedieningswijze is in diverse toepassingen mogelijk, schuif het geheel naar link, naar rechts of gesplitst. Draai met de lamellen voor een maximale lichtinval te krijgen, zo haal je op zonnige dagen altijd het zonnetje binnen. Wist je dat verticale lamellen extra functioneel zijn om kamer volledig te verduisteren. Dankzij het maatwerk van Houtenshutters.be komt geen licht naar binnen, wat dan heel handig is in een slaapkamer. Wil je liever niet verduisteren dan kan je ook gaan voor onze lichtdoorlatende lamellen die zowel beschikbaar zijn in PVC, aluminium en stof. Zo kan dan je genieten van natuurlijk daglicht en heb je toch voldoende privacy. Wil jij de lamellen hangen in een vochtige ruimte? Dat kan zowel met onze Pvc, aluminium of stoffen variant die ideaal vochtbestendig zijn. Het is een heel comfortabele raamdecoratie die dus geschikt is in elk type woning. Kies dus voor verticale jaloezieën op maat.

Verticale lamellen installeren

Wil jij de lamellen liever zelf installeren? Dat kan, maar je laat de montage van je verticale lamellen beter over aan een ervaren vakman? Zo ben je altijs zeker van het beste resultaat. Via onze contact pagina sturen wij onze verticale lamellen installateur naar je toe.

Heb je nog vragen, kom dan zeker langs bij jouw Houtenshutters.be of vraag achter onze winkel aan huis service. We helpen je graag verder met advies en praktische tips.

Scroll naar boven
Chat openen
Welkom bij Houtenshutters.be!
Waar kan ik je mee helpen?
We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.