Bedrijfslogo de letter K van Kristof Ruymen

MEETINSTRUCTIES JALOEZIEËN

Kies voor maatwerk?

Je kiest voor maatwerk zo ben je ervan verzekerd dat de raamdecoratie altijd in jouw situatie past. Onze jaloezieën worden 100% op maat gemaakt in Europa en bezitten het europese kwaliteitslabel. Volledig gekeurd, kinder en dier vriendelijke systemen met 5 jaar garantie.

HULP OP AFSTAND

meetinstructies jaloezieën in de dag of op de dag.

Twijfel je nog over de opmeting van je jaloezieën? En wil je zo een correct mogelijke offerte ontvangen. Maak dan gebruik van onze gratis meethulp of ontvang telefonisch advies.

Eén van onze adviseurs helpt je telefonisch of terplaarsen bij het maken van de juiste keuze. Wij geven richtlijnen voor het inmeten, zodat je dit gemakkelijk zelf kunt.


Wil je gebruik van onze online meethulp?

Wil je een zo correct mogelijke offerte ontvangen?


  1. Vul je gegevens in via contact.
  2. Onze adviseur contacteert je snel terug!
  3. Ontvangt gratis, persoonlijk en vrijblijvend advies
  4. Of contacteer ons dadelijk op +32494683343

Houtenshutters.be geeft gratis en persoonlijk advies. Houten jaloezieën hoogwaardig op maat van topkwaliteit. 

Bent u overtuigd en wilt u onze houten jaloezieën of lamellen aanschaffen? Dan kunt via houtenshutters.be uw gratis afspraak inplannen. Onze adviseur komt dan bij u thuis of op kantoor met de kleurstalen en adviseert u wat het beste bij uw inrichting past. Bovendien worden uw ramen nauwkeurig opgemeten en krijgt u een correcte offerte.

Bij houtenshutters.be helpen wij u graag verder!

Je eigen jaloezieën samenstellen, met of zonder ladderband precies zoals jij het wil? Dat is een voordeel bij houtenshutters.be. Kies zelf de bedieningszijde, lamelbreedte 25mm/50mm/63mm en bestel 100% op maat. Een voordeel van maatwerk is dat je jaloezie naadloos op het raam aansluit. Een goede privacy sluiting en een perfecte afwerking van je lamellen is dan ook heel belangrijk. Let wel op!!! Houten jaloezieën zijn wel niet volledig verduisterend en laten licht door. Toch worden ze veel gebruikt in slaapkamers om hun warme en sfeervolle uitstraling. Maar wil je overdag veel licht inval kies dan voor lamellen van 63mm..

Contact : Houtenshutters.be Duifhuisweg 3590 Diepenbeek, BTW BE 0696.573.529 GSM +32494683343, email : info@houtenshutters.be

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren