houten jaloezieën | Houten Shutter Jaloezieën

MEETINSTRUCTIES JALOEZIEËN

HULP OP AFSTAND

Twijfel je nog over de opmeting van je jaloezieën? En wil je een zo correct mogelijke offerte ontvangen. Maak dan gebruik van onze gratis meethulp of ontvang telefonisch advies.

Eén van onze adviseurs helpt je telefonisch of ter plaatse bij het maken van de juiste keuze. Wij geven richtlijnen voor het opmeten, zodat je dit gemakkelijk zelf kunt.


Wil je gebruik van onze online meethulp?

Wil je een zo correct mogelijke offerte ontvangen?


  1. Vul je gegevens in via contact.
  2. Onze adviseur contacteert je zo snel mogelijk!
  3. Ontvangt gratis, persoonlijk en vrijblijvend advies
  4. Of contacteer ons dadelijk op +32494683343

Kies je voor maatwerk?

Je kiest voor maatwerk en zo ben je ervan verzekerd dat de raamdecoratie altijd in jouw situatie past. Onze jaloezieën worden 100% op maat gemaakt in Europa en bezitten het Europese kwaliteitslabel. Volledig gekeurd, kind en dier vriendelijke systemen met 2/5 jaar garantie.

meetinstructies jaloezieën in de dag of op de dag.

Houtenshutters.be geeft gratis en persoonlijk advies. Houten jaloezieën van hoogwaardige topkwaliteit en op maat.

Bent u overtuigd en wilt u onze houten jaloezieën of lamellen aanschaffen? Dan kan u via houtenshutters.be uw gratis afspraak inplannen. Onze adviseur komt dan bij u thuis, in uw winkel of op kantoor met de kleurstalen en geeft u advies over wat het beste bij uw inrichting past. Bovendien worden uw ramen nauwkeurig opgemeten en krijgt u een correcte offerte.

Bij houtenshutters.be helpen wij u graag verder!

Je eigen jaloezieën samenstellen, met of zonder ladderband precies zoals jij het wil? Dat is een voordeel bij houtenshutters.be. Kies zelf de bedieningszijde, lamelbreedte 25mm/50mm/63mm en bestel 100% op maat. Een voordeel van maatwerk is dat je jaloezie naadloos op het raam aansluit. Een goede privacy sluiting en een perfecte afwerking van je lamellen is dan ook heel belangrijk. Let wel op!!! Houten jaloezieën zijn wel niet volledig verduisterend en laten licht door. Toch worden ze veel gebruikt in slaapkamers om hun warme en sfeervolle uitstraling. Maar wil je overdag veel licht inval kies dan voor lamellen van 63mm..

Contact : Houtenshutters.be Duifhuisweg 3590 Diepenbeek, BTW BE 0696.573.529 GSM +32494683343, email : info@houtenshutters.be

Copyright © Alle rechten voorbehouden