houten jaloezieën | Houten Shutter Jaloezieën
Houten jaloezieën - voor een luxueuze uitstraling van uw interieur

Houten jaloezieën - voor een luxueuze uitstraling van uw interieur

Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher in elk huis of bedrijfspand. Bij de aanschaf van houten jaloezieën is het echter van groot belang om u goed te laten informeren. Welke hoofdfunctie wilt u er bijvoorbeeld mee bereiken? Wel model en type past het best bij de rest van het interieur? In dit artikel zetten we de voordelen van houten jaloezieën uiteen en geven we tips voor het kiezen van de beste houten jaloezieën.

Houten jaloezieën - voor een luxueuze uitstraling van uw interieur

Houten jaloezieën - de perfecte zonwering

Houten jaloezieën bieden een perfecte oplossing voor zonwering. Ze zijn verstelbaar waardoor u de beste lichtregeling in uw woning of pand kunt bewerkstelligen. Zo kunt u ervoor kiezen om ze volledig te openen, zodat het volle zonlicht uw kamer binnenkomt. Maar ook het volledig sluiten is een optie. Hiermee bereikt u optimale verduistering en privacy. Maar ook alles daartussenin is mogelijk. Door de lamellen licht te kantelen, wordt er gefilterd licht binnengelaten - helemaal passend bij uw wensen.

Houten jaloezieën - de perfecte zonwering

Voordelen houten jaloezieën

Naast het feit dat houten jaloezieën een goede zonwering bieden, bieden ze ook nog andere voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet


Weinig onderhoud

Houten jaloezieën zijn - in tegenstelling tot jaloezieën van stof of kunststof - eenvoudig te reinigen. Waar bij andere jaloezieën veel sneller verkleuring zal optreden, is dat bij de houten variant nauwelijks het geval. Het stevige oppervlak van de lamellen en het raamwerk zorgen voor een effectieve oplossing tegen vuil. Houten jaloezieën hoeven maar eens in de zoveel tijd te worden afgestoft om ze er weer als nieuw uit te laten zien.


Duurzame keuze

Houten jaloezieën zijn zeer sterk en gaan daarom jarenlang mee, zonder dat ze beschadigen of instabiel worden. Met deze duurzame investering zullen uw kamers er vele jaren stijlvol uit blijven zien. Gegarandeerd jarenlang plezier!


Luxe uitstraling

Houten jaloezieën zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook nog eens ontzettend mooi, luxe en tijdloos uit. Met de keuze uit verschillende kleurstellingen en -effecten vindt u altijd een exemplaar dat volledig aan uw wensen zal voldoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van lamellen van lindehout, de witte houtsoort abachi of bamboe? Elke soort heeft zijn eigen eigenschappen, bij de één ziet u de duidelijke houtnerven en bij de ander zijn de lamellen volledig geëgaliseerd - én in verschillende kleurtinten.


Privacy

Houten jaloezieën zorgen voor volledige privacy, omdat ze ondoorzichtig zijn. Dit in tegenstelling tot jaloezieën van andere materialen waar men vaak doorheen kan kijken. Dus wanneer u de houten jaloezieën volledig gesloten heeft, kan niemand van buitenaf uw woning of kamer binnenkijken. Zeer prettig om ongestoord te werken!

Isolerend

Houten jaloezieën staan bekend als één van de meest isolerende soorten jaloezieën. Dit houdt in dat u in de winter de warmte beter binnenhoudt en dat het tijdens de zonnige dagen niet te warm wordt. Hierdoor creëert u binnenskamers altijd een prettige temperatuur en u hoeft minder gebruik te maken van airconditioning of verwarming. Dat scheelt ook nog eens in de portemonnee!

Houten jaloezieën - voor een luxueuze uitstraling van uw interieur

Het juiste formaat houten jaloezieën kopen

Als u heeft besloten om houten jaloezieën aan te schaffen, is het uiterst belangrijk dat u de juiste soort en pasvorm kiest. Hoewel houten jaloezieën een uitstekende keuze zijn voor bijvoorbeeld werk- en woonkamers, zijn jaloezieën van imitatiehout (PVC) beter geschikt voor nattere omgevingen zoals de badkamer of het tuinhuis. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of u de jaloezieën in het raamkozijn of voor/boven het kozijn wilt bevestigen. Vervolgens dient u de kleinste breedte en de langste hoogte op te meten. Dit moet zeer secuur uitgevoerd worden. Het zou namelijk zonde zijn als uw houten jaloezieën niet of niet voldoende aansluiten op het raamkozijn. Dan hebt u minder aan voorgenoemde voordelen van de houten jaloezieën. Wilt u zeker zijn van het juiste formaat? Schakel dan een expert in die het meetwerk voor u kan verrichten.


Meer informatie met betrekking tot de meetinstructies en het inschakelen van een expert, vindt u hier.

Houten jaloezieën - voor een luxueuze uitstraling van uw interieur

Houten jaloezieën kopen bij Houtenshutters.be

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit vindt u bij Houtenshutters.be. U heeft keuze uit een groot aanbod verschillende soorten houten jaloezieën. Volledig maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel.


Bekijk het assortiment van Houtenshutters.be of neem contact op voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte.


Het team van Houtenshutters.be staat graag voor u klaar.

Contact : Houtenshutters.be Duifhuisweg 3590 Diepenbeek, BTW BE 0696.573.529 GSM +32494683343, email : info@houtenshutters.be

Copyright © Alle rechten voorbehouden