JALOEZIEËN

*** A-KWALITEIT ***

RUIME COLLECTIE

Kies uit onze prachtige collectie met meer dan 46 verschillende kleuren. Ga voor een matte, satijn of hoogglans versie afgewerkt met of zonder ladderband.

RUIME KEUZE

Aluminium jaloezieën op maat zijn beschikbaar in 16, 25, 50 of 70mm en tot een maximum breedte van 4000 mm 
Laat u inspireren door de ruime keuze en vraag een offerte op maat.

STRAK EFFECT

Aluminium is in tegenstelling dan hout tijdloos strak en modern. Maak de beleving anders, kies de bovenbak afgewerkt met koof zo ben je zeker dat de strakheid en gezelligheid van aluminium jaloezieën meer tot zijn recht komt.

GRATIS OPMETING

De specialisten van Houtenshutters.be® helpen u zoeken naar de perfecte look voor uw woning, winkel en kantoor en dit in heel België en Nederland. Contacteer ons voor meer inlichtingen.

Contact Kristof

+32494683343

5 JAAR GARANTIE

Bij Omwille van eigen productie in Europa kunnen we bij Houtenshutters.be® De beste kwaliteit garanderen en om die reden kunnen wij dan ook 2/5 jaar fabrieksgarantie geven. Contacteer ons voor meer inlichtingen.

Contact Kristof

Kristof@houtenshutters.be

Welkom bij houtenshutters.be, dé plek voor hoogwaardige aluminium jaloezieën. Of je nu op zoek bent naar een verbetering van de esthetische uitstraling van je ruimte of de hoeveelheid natuurlijk licht wilt regelen die je kamer binnenkomt, onze aluminium jaloezieën zijn de perfecte oplossing voor al je raamdecoratie behoeften. Aluminium jaloezieën bieden een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij elk interieur, van eigentijds tot minimalistisch. Met hun strakke lijnen en brede scala aan kleuropties kunnen deze jaloezieën moeiteloos de sfeer van je huis of kantoor verhogen.

Wat zijn de voordelen van aluminium jaloezieën?

Een van de belangrijkste voordelen is hun duurzaamheid. De jaloezieën zijn licht maar toch stevig dankzij het aluminium. Ze zijn ontworpen om dagelijks gebruik te doorstaan en langdurige prestaties te leveren. Ze zijn bestand tegen kromtrekken, vervagen en barsten, waardoor je investering jarenlang mooi blijft.

Een ander voordeel is hun veelzijdigheid. De horizontale lamellen kunnen eenvoudig worden versteld om de hoeveelheid licht die je kamer binnenkomt te regelen, waardoor je de gewenste sfeer en privacy kunt creëren. Door de lamellen te kantelen, kun je de perfecte balans vinden tussen natuurlijk licht en privacy, waardoor deze jaloezieën geschikt zijn voor elke kamer in je huis of kantoor.

Onze aluminium jaloezieën zijn ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het gladde oppervlak van de jaloezieën kan eenvoudig worden afgeveegd, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes.

Ruim assortiment aluminium jaloezieën

Wij bieden een breed gamma aluminium jaloezieën aan waardoor ze perfect passen bij ieders smaak of behoefte. Van verschillende breedtes, afwerkingen tot tal van verschillende kleuren. Het kiezen van de perfecte raamdecoratie kan best moeilijk zijn daarom staat onze ervaren adviseur Kristof voor je klaar

Chatten op Whatsapp
1
Welkom bij Houtenshutters.be!

Waar kan ik je mee helpen?