Bedrijfslogo de letter K van Kristof Ruymen

HOUTEN SHUTTER JALOEZIEËN 100% OP MAAT

OVER ONS

Houtenshutters.be beter bekend als krsconcept.be is uw specialist in interieurinrichting, opgestart door Kristof Ruymen in 2001 als activiteit in schilderwerken en verder uitgebreid met de jaren. Wij zijn sterk in interieurinrichting met passend maatwerk voor elke situatie. Met meer dan 19 jaar ervaring weten wij wat perfect bij u past. Met ons nieuw assortiment houten shutter jaloezieën zijn wij uw nr. 1 specialist in Belgie & Nederland. Onze jaloezieën worden volledig op maat geproduceerd in Europa.


 INTERIEURINRICHTING OP MAAT

Misschien heb je zelf al een duidelijk idee over je interieur.

Voor ieder van ons betekent een mooi interieur wat anders, iedereen heeft andere wensen en noden. Elk advies is daarom persoonlijk en uniek. Wat kan je van ons verwachten? Ik denk samen met jou na over de vormgeving van je interieur, zo beperkt of uitgebreid als je zelf wilt, zonder enige verplichtingen. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik graag naar je behoeften zo gaan we met al deze informatie aan de slag en zorgen we voor het interieur van uw dromen en dit met zowel groot of klein budget.

Houtenshutters.be/krsconcept is er ook voor de professional. Bent u hotel of restaurant bezitter, projectontwikkelaar of architect, ...  Houtenshutters.be helpt u graag bij het realiseren van elk project met de finishing touch. Wij werken dan ook nauw samen met onze leverancier en staan open in het creëren van op maat gemaakte mogelijkheden en kleurtoepassingen die nooit daarvoor gezien zijn.

 (INTERIEUR) ARCHITECTEN & PROJECTENONTWIKKELAARS

ONS HOUTENSHUTTERS.BE TEAM STAAT ALTIJD VOOR U KLAAR

Houtenschutters.be uw houten shutter jaloezieën volledig op maat.

Contact : Houtenshutters.be Duifhuisweg 3590 Diepenbeek, BTW BE 0696.573.529 GSM +32494683343, email : info@houtenshutters.be

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren