Houten jaloezieën

Houten jaloezieën
Houten shutters
Aluminium jaloezieën
Verticale lamellen
Rolgordijnen
Pleated blinds

Inspiratie over de mogelijkheden :

Houten jaloezieën op maat

Je kan bij Houtenshutters.be je eigen houten jaloezieën samenstellen, precies zoals jij het wil? Kies bijvoorbeeld zelf de juiste lamelbreedte 25mm, 50mm of 63mm afgewerkt met of zonder ladderband in de kleur naar keuze. Kies de bedieningszijde, Links, rechts of gesplitst. Een groot voordeel van het maatwerk van Houtenshutters.be is dat wij de productie in eigen handen hebben en zodat je jaloezie bijna naadloos op het raam aansluit. De houten jaloezieën zijn voorzien van een kinderveiligheidsysteem en worden 100% perfect afgewerkt.

 

Houten of aluminium jaloezieën

In onze horizontale jaloezieën hebben wij 2 varianten :

Houten jaloezieën 25, 50 en 63mm

Aluminium jaloezieën 16, 25, 50 en 90mm

Houten jaloezieën zijn al de laatsten jaren enorm populair. Overal kom je ze tegen zowel in de meeste woonmagazine, interieurblog en overal waar je kijkt op straat. De hipe  hier rond is blijkbaar niet te stoppen. Ze zijn stijlvol en het gevoel van écht hout geeft aan elke ruimte heel veel karakter. Ze zijn dan ook te krijgen in enorme afmetingen waardoor je een kamer doet vergroten.

Houten jaloezieën 25mm zijn te krijgen in maximum afmetingen B1400 x H2000mm

Houten Jaloezieën 50 en 63mm zijn verkrijgbaar in maximum maten van B3450 x H 3000mm

Aluminium jaloezieën zijn de laatste jaren ook enorm in trek. Door de variatie van breedtes afgewerkt met matte tinten en ladderband geeft dit een heel strak effect. je hoeft geen schrik te hebben op werking en ze zijn dan ook nog eens ideaal voor natte ruimtes. Aluminium jaloezieën zijn dan nog in verhouding bij houten jaloezieën een lichtgewicht in gebruik.

Voordelige aankoop

Onze raamdecoratie bestel je makkelijk door onze winkel aan huis service of via een afspraak in onze toonzaal. Wij hebben geen winkel of webshop. Dit maakt dat wij onze raamdecoratie zeer betaalbaar kunnen leveren en zo de personeelskost of dure winkelpanden prijzen kunnen drukken. Geen tussenhandel, maar wel prijzen die tot 40% goedkoper liggen dan in andere winkels.

Wij hebben een breed assortiment jaloezieën. Zowel voor kleine als grote prijzen en dit allemaal geproduceerd in Europa. Wij verkopen geen Chinees brol zoals vele webshops verkopen. Elk houten, aluminium jaloezie word met volledige zorg en oog op detail geproduceerd in Nederland.

Ben jij benieuwd welke type houten, aluminium jaloezie geschikt is voor jouw raam? Vraag dan achter onze gratis winkel aan huis service en wij komen gratis naar je toe zonder enige aankoopverplichting. Eventueel opzoek achter gewoon wat meer info? Dan kan je ons altijd contacteren via ons contact formulier of eventueel telefonisch op +32494683343.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chatten op Whatsapp
1
Welkom bij Houtenshutters.be!

Waar kan ik je mee helpen?